Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Όροι Χρήσεως

Όροι Χρήσεως

Σύμβαση χρήσης

Ο επισκέπτης του ιστοτόπου  panelast.gr θα πρέπει να διαβάσει και να συμφωνήσει με του όρους χρήσεως εφόσον επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του και να αγοράσει προϊόντα από την εταιρεία μας Δεμιρτζόγλου Σπυρίδων.

Τιμές προϊόντων και διαθεσιμότητα

Η εταιρεία μας επιφυλάσεται του διακαιώματος του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

Για την διαθεσιμότητα των προϊόντων οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να επικοινωνήσουν μαζί μας πριν εκτελέσουν κάποια παραγγελία.

Η εταιρεία μας μπορεί να δεχτεί ή όχι μέρος της παραγγελίας ή ολόκληρης της παραγγελίας χωρίς να είναι υποχρεωμένη να αποδεχθεί την παραγγελία επίσης απαλλάσσετε για τυχόν αδυναμία εκτέλεσης.

Η αποστολή των προϊόντων γίνετε από την έδρα της εταιρείας μας στην Θεσσαλονίκη. Για την αποστολή των προϊόντων προς τον αγοραστή ή οπουδήποτε αλλού έχει ώς αποτέλεσμα τα προϊόντα να ταξιδεύουν με κίνδυνο του αγοραστή.

Ανωτέρα βια

Αν για λόγους ανωτέρας βίας ( δυσμενείς καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ ) τα προϊόντα σας καθυστερήσουν να παραδοθούν η εταιρεία μας δεν επιβαρύνετε την ευθύνη της καθυστέρησης αυτής.

Εγγραφή μελών

Εφόσον ο επισκέπτης θέλει να εγγραφεί στις υπηρεσίες του ιστοτόπου panelast.gr θα πρέπει να παρέχει τα πραγματικά και έγκυρα του στοιχεία.

Λογαριασμοί με ελλειπή ή ψεύτικα στοιχεία θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Προσωπικά δεδομένα

Για την έναρξη συναλλαγής και αποστολή των εμπορευμάτων απαιτούνται ναι εκδοθούν τα ανάλογα παραστατικά , δια αυτόν τον λόγον ο χρήστης πρέπει να παρέχει τα ανάλογα στοιχεία (επωνυμία, επάγγελμα, διεύθυνση, ΑΦΜ, ΔΟΥ, Τηλέφωνο ή απλά όνομα διεύθυνση και τηλέφωνο εάν πρόκειται για απλή απόδειξη) τα οποία δεν αποκαλύπτονται προς τρίτους χωρίς την έγκριση του εκάστοτε πελάτη.

Ασφάλεια συναλλαγών – πλοήγησης

Η εταιρεία μας δηλώνει ότι όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία που λαμβάνονται από τους χρήστες παραμένουν απόρρητες.

Cookies

Το panelast.gr έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιεί Cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και της λειτουργίας υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του.

Δικαστικές διαφορές

Η εταιρεία μας ενάγει και ενάγετε μόνο στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει τους όρους χρήσεως.