Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Λίγα λόγια για εμάς

Η ιστορία μας

Στην εταιρεία μας θα βρείτε ελαστικά παντός τύπου και διαστάσεως με πάνω από 2000 τεμάχια στοκ στην αποθήκη μας όπως επίσης και ζάντες και αεροθαλάμους.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2009 με στόχο το εμπόριο ελαστικών για επιβατικά αυτοκίνητα και μικρά φορτηγά – επαγγελματικά. Με την πάροδο του χρόνο καθώς οι ανάγκες των πελατών μας αυξήθηκαν αρχίσαμε να δραστηριοποιούμαστε και στον τομέα μεγαλύτερων ελαστικών όπως ελαστικών τρακτέρ, φορτηγών, βιομηχανικών, θεριζοαλωνιστικών μηχανών και όποιου άλλου οχήματος κινείται σε ρόδες καθώς και ζάντες γεωργικών μηχανημάτων και αεροθαλάμους.

Σε τι διαφέρουμε

Προσπαθούμε να προσφέρουμε την βέλτιστη ποιότητα στην όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή στον πελάτη σεβόμενοι το αντίτιμο που μας προσφέρει και την εγγύηση πως θα αγοράσει ένα προϊόν που θα τον αφήσει ευχαριστημένο σύμφωνα πάντα με τις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη.

Προσφέρουμε την δυνατότητα και σε απλούς καταναλωτές λιανικής να αγοράσουν από την εταιρεία μας και ολοένα και περισσότεροι είναι αυτοί που μας προτιμούν για να επωφεληθούν των προσφορών μας.

γεωργικά

Δεμιρτζόγλου Σπυρίδων

Ιδιοκτήτης